9. ročník konference Sales Excellence Forum

Jaký se očekává nejbližší ekonomický vývoj a jaké konkrétní dopady pro prodej z něho plynnou? Jakými způsoby lze zamezit tlaku na nesmyslně nízké ceny? Jak zaktivovat své obchodníky? Jak nastavit funkční CRM? Jaké se používají zbraně při honu na dobrého obchodníka?

O těchto a dalších tématech se bude diskutovat v rámci devátého ročníku konference pro ředitele a manažery prodeje, obchodní ředitele a sales manažery - Sales Excellence Forum 2014, které se koná v termínu 19. listopadu v Konferenčním Centru U Hájků v Praze 1.

V rámci fóra můžete očekávat příspěvky od profesionálů z oboru, kteří opravdu dělají to, o čem mluví. Otevřené diskuze, dostatečný prostor pro neformální setkávání a bohatý doprovodný program během dne.

Svůj pohled na predikci dalšího ekonomického vývoje s dopadem na obchod představí hlavní ekonom GE Money Bank, pan Petr Gapko. Zajímavý pohled z venku na Českou republiku nabídne americký novinář, žijící v Praze, pan Erik Best. Jak významná společnost PPG Deco Czech čelí tlaku na nesmyslně nízké ceny sdělí obchodní ředitel, pan Jan Šipan. O důležitosti funkčních CRM promluví pan Patrik Hužva, obchodní ředitel firmy EMOS. Paní Barbara Hrabalová ze společnosti IPSOS ukáže na konkrétních příkladech omezení i výhody mystery businessu. Zajímavou konfrontaci nabídne téma „Probuďte své obchodníky / Respektujte své šéfy“, kde Key Account Manager společnosti SIKA CZ, pan Zdeněk Bílek vystoupí společně se svým kolegou. Závěrečný blok bude věnován aktuálnímu stavu a úrovni obchodníků, jak je snadné či obtížné získat dobrého obchodníka, jak je „loven“, jak „lovíte“ atd.

Akci pro Vás pořádá společnost top vision, specialista na firemní vzdělávání. Právě nyní máte navíc možnost přihlášení za speciální cenu 5 900 Kč. Více informací naleznete na webu akce http://www.salesforum.cz.

Soutěž o volný vstup na konferenci

Odpovězte do 20. října na jednoduchou otázku a vyhrajte volnou vstupenku na Sales Excellence Forum 2014, které se koná 19. listopadu v Praze.
 
Litujeme, ale soutěž již byla ukončena. Výherkyní je paní Ivana G. ze společnosti Česká spořitelna. Gratulujeme!