LinkedIn představil novou funkci: Sledování společnosti

LinkedIn oznámil zavedení nového programu, který umožňuje sledování konkrétní společnosti. Jde o analogii následování na Twitteru nebo „to se mi líbí“ na Facebooku. Po kliknutí na tlačítko „inFollow“ začne uživatel dostávat aktualizace o firmě mezi své zprávy na svém účtu na LinkedIn.

Funkci sledování lze umístit na jakoukoliv stránku společnosti. Pokud ji aktivujete a jste přihlášeni na LinkedIn, automaticky začnete odebírat novinky. Jestliže zrovna nejste přihlášeni, systém vás vyzve k zalogování na váš účet na LinkedIn.

Očekává se, že uživatelé budou funkci využívat především ke sledování aktuálního dění v branži, ale i k získávání informací o firmách.

LinkedIn má již 150 milionů členů a v posledních letech své funkce výrazně doplnil. V roce 2010 umožnil sdílení článků, později představil i tlačítko „doporučit,“ které lze umístit přímo na webovou stránku společnosti a funguje podobně jako nová funkce sledování.

Snahou LinkedIn je stát se marketingovou platformou pro značky. Společnost očekává, že funkce inFollow jí v tom pomůže. Předběžné výzkumy její očekávání potvrzují.

 

-th-

 

Zdroj: Mashable - server věnovaný sociálním a digitálním médiím
Zobrazit přehled článků ze zdroje Mashable