Marketing článek po článku

Marketing pomocí on-line článků není jen efektivní, ale také zadarmo. Proto je populární mezi metodami propagace na Internetu. Existuje řada stránek a katalogů, které vaše články přijmou bez poplatků. Vám se pak zvýší návštěvnost vašich webových stránek, aniž byste museli investovat jakékoli peníze.

- Pište informativní články. Lidé hledají informace. Dejte jim proto dostatek informací k tomu, aby měli pocit, že něco zajímavého získali.

- Piště stručně a jednoduše. Piště k věci. Vašemu článku by měl každý rozumět. Vyhněte se zbytečnému žargonu, například technickému.

- Zapojte výhodu do titulku. Titulkem sdělte čtenářům, co mohou od vašeho článku očekávat. Pamatujte si, že na získání jejich pozornosti máte jen několik vteřin.

- Pište články i pro svůj web. Zde máte prostor pro to, více se rozepsat. Ujistěte se, že návštěvníci vašich stránek najdou relevantní informace.

- Neprodávejte. Nepoužívejte články jako nástroj prodeje. Informujte je maximálně o nejdůležitějších detailech vašich produktů.

-kk-
Zdroj: ezinearticles.com - Databáze odborných článků pro elektronické magazíny.
Zobrazit přehled článků ze zdroje ezinearticles.com