Chraňte svou e-mailovou pověst

Zásadní vliv na to, zda vaše reklamní e-maily dojdou do schránek adresátů, nemá jejich obsah, ale vaše pověst. Měli byste vědět, zda nefigurujete na některé z černých listin u poskytovatelů internetových služeb. Dobrá zpráva je, že můžete kontrolovat většinu faktorů, podle kterých vás poskytovatelé soudí. Článek shrnuje čtyři tipy, jak vylepšit e-mailovou reputaci a objem doručených zpráv.

- Vyčistěte svůj seznam adres. Odstraňte neznámé uživatele. Zaveďte proces, který vymaže uživatele, od nichž se zprávy vracejí nedoručené. Vždy po určité době vymazávejte adresáty, kteří nereagují. Dodržujte e-mailovou hygienu a aktualizujte nesprávné či zkušené adresy.

- Buďte relevantní. Pokud příjemci budou chtít váš obsah, máte velkou šanci, že vás neoznačí za spam. Zajímejte se proto, co je zajímá.

- Získejte ověření. Ujistěte se, že váš e-mailový program používá e-mailový autentifikační protokol a plně se seznamte s jeho pravidly.

- Přijímejte odhlášení. Ujistěte se, že každou žádost o odhlášení ze seznamu adres příjemců vašich e-mailů vyřidíte okamžitě.

-kk-
Zdroj: Direct Marketing News - americký server věnovaný přímému marketingu
Zobrazit přehled článků ze zdroje Direct Marketing News