5 způsobů, jak podpořit svou osobní značku v následujícím roce

Osobní značka. Něco, na čem by měl pracovat každý prodejce, který chce být úspěšný. Osobní značka je všechno, co se lidem vybaví, když slyší vaše jméno. Zahrnuje vaši odbornost expertizu, emoční inteligenci, spolehlivost, profesionalitu, aspekty osobního života i celkovou filozofii. Bez silné osobní značky není ani silný obchodník, a proto vám přinášíme pět způsobů, jak v roce 2018 podpořit svou vlastní, specifickou osobní značku.

Ilustrační snímek

Založte blog

Blog je skvělý způsob, jak oslovit zainteresované lidi a poskytnout jim informace o tom, co se děje ve vašem profesním životě, jaké jsou novinky, na čem pracujete a jaké máte názory. Blog, který chytře balancuje mezi propagací vás samých a informováním čtenářů, může podle serveru Entrepreneur.com sklidit velký úspěch.

Pište články na LinkedIn

Obdobnou formou jako blog funguje i přispívání na profesní sociální síť LinkedIn. Pište exkluzivní a originální obsah, který analyzuje určitou úzkou, vymezenou problematiku.

Účastněte se místních společenských akcí

Dříve, než budete velkou rybou ve velkém rybníku, musíte být velkou rybou v malém rybníku. Proto se zapojujte do místních akcí, staňte se členem místního spolku, podílejte se na přípravě lokálních kulturních a společenských akcí.

Buďte o krok napřed

Lidem imponují ti, kteří nikdy nepřestanou přemýšlet o inovacích a nových možnostech. Znejte nové trendy, pořád se učte, choďte na školení a zajímejte se o dění ve vašem oboru.

Nechte se profesionálně vyfotit

Profily na síti LinkedIn, u kterých není fotka, jsou otevírány asi o 80 % méně často než profily s fotkou. Už to dokazuje, jak důležitá je profesionální fotografie. Zainvestujte do profesionálního fotografa a používejte tuto fotografii na propagačních materiálech i sociálních a profesionálních sítích.

-mm-

Zdroj: Entrepreneur.com - portál předního amerického časopisu pro podnikatele
Zobrazit přehled článků ze zdroje Entrepreneur.com